Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Οι ευχές των παιδιών για τα Χριστούγεννα.


       Τα Χριστούγεννα, που με ανυπομονησία περιμένεις, έφτασαν! Ημέρες χαράς, ευτυχίας, γαλήνης. Είναι όμως έτσι για όλους; Τι θα ευχόσουν για την οικογένειά σου αλλά και για όλους τους ανθρώπους αυτές τις άγιες μέρες;

Διαβάστε τι έγραψαν τα παιδιά (Στ΄ 29ου Δημ. Σχ. Βόλου)
 
   
      Εύχομαι για τις γιορτές που έρχονται και το νέο χρόνο να είμαστε όλοι υγιείς και να τα περάσουμε τέλεια φέτος το Χειμώνα. Κάποιοι άνθρωποι όμως δεν έχουν αυτά που έχουμε εμείς, ούτε ζεστή κατοικία και την πρωτοχρονιά θα βρίσκονται έξω στα παγκάκια. Τους εύχομαι να ζήσουν καλύτερες μέρες και θα τους βοηθήσω όσο μπορώ. (Άγγελος)

     Τα Χριστούγεννα δεν είναι για όλους τους ανθρώπους μέρα χαράς. Γι΄ αυτούς θα ευχόμουνα να βρουν ένα σπίτι για να μείνουν, φαγητό και μια επιταγή με χρήματα για τα Χριστούγεννα. Για την οικογένειά μου εύχομαι να ζήσουμε ημέρες χαράς και ευτυχίας, να έχουμε ότι χρειαζόμαστε, ποτέ να μην στεναχωρηθούμε και να περάσουμε τα πιο ωραία Χριστούγεννα του κόσμου! (Άσπα)

      Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να έχουν γαλήνη κι ακόμα εκεί που γίνεται πόλεμος να σταματήσει. Όλοι οι άνθρωποι που είναι άστεγοι πρέπει κι αυτοί να περάσουν καλά τις μέρες αυτές. Εύχομαι για την οικογένειά μου να πάνε όλα καλά τον καινούργιο χρόνο, να έχουνε ο μπαμπάς μου και η μαμά μου καλύτερη δουλειά. Αυτές τις μέρες να τις περάσω τέλεια. (Βαγγέλης)

     Αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι στην οικογένειά μου να περνάει καλά, να έχει χρήματα για φαγητό και για ευκατάστατη ζωή. Για τους ανθρώπους σε άλλες χώρες ή πόλεις της γης να έχουν φαγητό, δουλειά και σπίτι. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται εμάς για να επιβιώσουν στη ζωή και να περνάνε καλύτερα στις γιορτές.(Γιώργος Β.)

     Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους «Καλά Χριστούγεννα». Να ζήσουν ευτυχισμένοι κι αυτοί που μπορούν κι αυτοί που δεν μπορούν. Οι άστεγοι να βρουν σπίτι και να ζήσουν τα ωραιότερα Χριστούγεννα. Επίσης εύχομαι ο «Αι-Βασίλης» να μου φέρει αυτό που θέλω. Εύχομαι τα καλύτερα Χριστούγεννα για όλον τον κόσμο. (Γιώργος Τ.)

     Εύχομαι «Καλή Χρονιά» για τις γιορτές και το νέο χρόνο. Επίσης εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους στη γη να περάσουν τα Χριστούγεννα με χαρά, ευτυχία, μα πάνω απ΄ όλα αγάπη από τους διπλανούς τους. Δίνω τις ευχές μου στην οικογένειά μου να είναι όλοι καλά. Υπάρχουν όμως άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τίποτα, ούτε φαγητό, ούτε καν στέγη. Πρέπει όλοι μαζί να τους βοηθήσουμε και εύχομαι να ζήσουν τα καλύτερα Χριστούγεννα.(Δήμητρα)

     Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και όλοι τα περνούν όμορφα. Είναι πολύ ωραία για τα παιδιά και ακόμα για όσους νιώθουν παιδιά στην καρδούλα. Εύχομαι κάθε παιδί και γονιός, μεγάλος και μικρός να τα νιώσει όπως τα ονειρεύεται Ακόμα εύχομαι να έχουν δώρα όλα τα παιδιά του κόσμου και ό,τι επιθυμούν. (Ζωή)

     Εύχομαι τα καλύτερα για τις γιορτές και το νέο χρόνο. Κάποιοι όμως δεν θα περάσουν καλά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν φαγητό, δεν έχουν σπίτι να ζήσουν και θα είναι μέσα στη μοναξιά. Εύχομαι να αλλάξουν όλα αυτά που συμβαίνουν στον καιρό μας και να τους στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Εύχομαι για την οικογένειά μου και για όλον τον κόσμο να περάσει καλά το καινούργιο έτος και να έχουν καλά Χριστούγεννα. Να πάρουν όλοι τα δώρα τους και να δουν κάποτε μια άσπρη μέρα. Ευτυχισμένος ο καινούργιος Χρόνος!(Κατερίνα)

     Εύχομαι για τις γιορτές και το νέο χρόνο όλοι οι άστεγοι να βρουν ένα μικρό σπιτάκι και να έχουν τα απαραίτητα πράγματα όπως όλοι οι άνθρωποι. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να περάσουν καλές γιορτές, να έχουν όλοι χαρά. Να έχουν γαλήνη μεταξύ τους τα Χριστούγεννα. Και εύχομαι στην οικογένειά μου να έχει υπέροχα Χριστούγεννα. Και να πάρουν όλοι δώρα. Καλά Χριστούγεννα να έχει όλος ο κόσμος. (Κέισι)

      Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου τα Χριστούγεννα περνάνε καλά, όμως οι φτωχοί άνθρωποι δεν γιορτάζουνε ποτέ. Γι΄ αυτούς τους ανθρώπους εύχομαι να έχουν πάντοτε γαλήνη, χαρά, ευτυχία, ζεστασιά και ότι άλλο ζητήσουν απ΄ το Θεό. Δηλαδή, μπορούν να ζητήσουν υγεία, στέγη, φροντίδα, φαγητό και λίγα παιχνίδια. Όλα όμως αυτά θα τα έχουν αν κι εμείς όλοι τους βοηθήσουμε. Για την οικογένειά μου θα ευχηθώ να έχει ότι ζητήσει, να έχει ένα καλύτερο αύριο, να γίνουν τα ζώα μου καλά, όσα είναι άρρωστα και να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων, και με το παραπάνω! Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά για όλους!(Κωνσταντίνα Κ.)

     Εύχομαι για τις φετινές γιορτές όλος ο κόσμος να περνάει καλά και να βγαίνει έξω να διασκεδάζει. Πρώτα απ΄ όλα να είμαστε όλοι υγιείς και χαρούμενοι. Ελπίζω η οικογένειά μου να είναι ευτυχισμένη και υγιέστατη. Παρόλα αυτά υπάρχει και η άσχημη πλευρά των γιορτών. Κάποιοι άνθρωποι είναι άστεγοι και δεν έχουν όλες αυτές τις πολυτέλειες που έχουμε εμείς στη ζωή μας. Πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί και να λύσει αυτό το σοβαρό ζήτημα. (Κωνσταντίνα Τ.)


     Τα Χριστούγεννα είναι μια μέρα χαράς που μικροί και μεγάλοι την αναμένουν με ανυπομονησία. Εύχομαι για την οικογένειά μου να είναι υγιής, να είναι χαρούμενοι και να περάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα με χαρά και κέφι. Αλλά πάνω απ΄ όλα εύχομαι για όλον τον κόσμο να περάσουν τις γιορτές όμορφα και φυσικά με τις οικογένειές τους. Επίσης κάποιοι άστεγοι άνθρωποι να βρουν σπίτια να μείνουν και να μην ξεπαγιάζουν στο κρύο. Καλές γιορτές σε όλους τους ανθρώπους! (Μαρία)

     Επιτέλους τα Χριστούγεννα έφτασαν. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουν ένα «καλύτερο νέο έτος» και υγεία για όλον τον κόσμο που άλλοι θα τα περάσουν στο δρόμο και άλλοι θα τα περάσουν μακριά από τους δικούς τους. Το δικό μου δώρο θα το δώσω σ΄ αυτά τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. (Μάριος)


     Αυτά τα Χριστούγεννα κάποιοι άνθρωποι δεν θα γιορτάσουν, θα συνεχίσουν να κοιμούνται στα παγκάκια και να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια κάτω από τη βροχή και το κρύο. Σε άλλες χώρες δεν θα έχουν ούτε νερό ούτε φαγητό ενώ εμείς θα είμαστε στα σπίτια δίπλα στο τζάκι και θα τρώμε όλα τα καλούδια που υπάρχουν. Μακάρι να μπορούσα να τους πάω αυτά που δεν έχουν : ψωμί, νερό, μια κουβέρτα. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι ν΄ αλλάξουν τη ζωή τους αυτά τα Χριστούγεννα. (Μαριτίνα)

     Θα ήθελα πρώτα απ΄ όλα να φύγουν όλες οι αρρώστιες από τον κόσμο και να περάσουν όλοι οι άνθρωποι ξένοιαστα αυτά τα Χριστούγεννα. Θα ήθελα να ευχηθώ για τα παιδιά από την Αιθιοπία να κάνουν μια καλύτερη ζωή. Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο μου για τα Χριστούγεννα. (Νότης)

     Τα Χριστούγεννα ήρθανε και θα πάρουμε δώρα. Αυτές τις άγιες μέρες κάποια παιδιά δεν θα έχουνε παιχνίδια, τρόφιμα, ρούχα. Είναι πολύ άσχημο αυτό κι εγώ λυπάμαι πολύ. Θα δώσω το δώρο μου στα φτωχά παιδάκια, που είναι έξω στο δρόμο και κρυώνουν. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και στην οικογένειά μου! (Στέφανος)

      Εύχομαι για την οικογένειά μου να είναι όλοι καλά, ευτυχισμένοι, υγιείς και χαρούμενοι. Όμως, αυτά τα Χριστούγεννα για κάποιους ανθρώπους δεν είναι όπως τα δικά μας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν τους συγγενείς τους, ή δεν έχουν σπίτια για να μείνουν. Ελπίζω αυτά τα Χριστούγεννα να είναι όλοι καλά και ευτυχισμένοι. (Φραντζέσκα)

      Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου και φυσικά όλοι την περιμένουν με ανυπομονησία. Γι΄ αυτό λοιπόν, εύχομαι για τις γιορτές και τον νέο χρόνο, στην οικογένειά μου τα καλύτερα, να είναι πάντα υγιής. Όμως δεν υπάρχουμε μόνο εμείς. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι είναι άστεγοι και δεν έχουν να φάνε. Γι αυτούς τους ανθρώπους εύχομαι ακόμα πιο πολλά και σίγουρα να βρουν σπίτι για να μείνουν και ρούχα να φορέσουν. Επίσης εύχομαι σε όλον τον κόσμο να είναι υγιείς κι ευτυχισμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα πρέπει να τα περάσουν ωραία. (Χριστίνα Γ.)

     Βασικά, για τα Χριστούγεννα, εγώ δε θέλω πολλά δώρα. Θα ήθελα ένα άλλο, «ξεχωριστό» δώρο. Θέλω υγεία, χαρά και ειρήνη για όλο τον κόσμο. Όσο για την οικογένειά μου θα ήθελα όλος ο χρόνος να είναι έτσι, όπως τα Χριστούγεννα! Ο Χριστούλης γεννιέται και φέρνει το φως των Χριστουγέννων, της ευτυχίας. Ελπίζω όλος ο κόσμος να φωτιστεί με το φως του Χριστούλη και να έχουμε ένα ωραίο καινούργιο έτος γεμάτο χαρές και ευτυχίες. (Χριστίνα Ρ.)


Καλές γιορτές, παιδιά!! Εύχομαι ο καινούργιος Χρόνος να μας φέρει αυτό που ο καθένας μας επιθυμεί!! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και καλύτερες μέρες. Θα τα πούμε μετά τις γιορτές, όλοι γεροί, ξεκούραστοι και με περισσότερη όρεξη!!
    Ο δάσκαλος

      Καραγκιόζης Στέλιος

   

 

   

   
    

   
 

   

   

   
     

 

   

     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου